Danakilde 

- stedet hvor magien findes.

Kurset afholdes på det smukke refugium Danakilde. Stedet huser Bed & Breakfast, savværk og et begyndende bofællesskab og lejrskole for skolebørn. Mulighederne her er nærmest uendelige. Den vilde natur omkring Danakilde løber ned til Rørbæk sø, tæt på Gudenåens udspring og Danmarks ældste troldefortryllede rene egeskov. 

Stedet har sin egen healende kraft og menneskene der bor her har alle et forhold til naturen og Moder Jords kræfter. Det ses tydeligt rundt omkring hvor man finder smukke, kraftfulde stensætninger i alle afkroge. Der er tydelige tegn på frugtbarhedssymboler på sten, i træer og de mange forskellige træbygninger rundt omkring. 

Læs mere om stedet her.

Moder Jord

- Din naturlogiske jordemoder

Ann-Emilie Augustinus er jordemoder, sexolog og urtefordyber. I ca. 4 år har hun haft tilbudt privat hjemmefødselshjælp og hjulpet en del kvinder til at finde naturlogiske måder at støtte deres graviditet og barsel på. Ann-Emilie har de sidste par år ladet urterne råde vejen. Det har nemlig vist sig at ved en god portion tålmodighed, ro og kærlighed er alt hvad vi har brug for, lige for fødderne af os, hvis bare vi bukker os ned og hilser på plantefællerne. Shamanistisk og spirituelt er planterne for Ann-Emilie som alle andre levende væsner og det er ikke usædvanligt at fange hende i at gå og tale med nogle af de tætteste fæller. Planen for Ann-Emilie og familie er fremover at blive en del af bofællesskabet på Danakilde - med urterne vilde som tæmmede, lige for fødderne. 

Læs mere om Moder Jord her.

Ida Garsaae

Ida Garsaae er den fantastiske urteinteresserede veninde der opfordrede Ann-Emilie til et urtefordybningskursus. Ida har interesse for nyttebrug og medicinsk brug, men har også en shamanistisk og rituel brug af forskellige urter. Shamanistisk har hun arbejdet med at rejse med urterne og tale med dem.

"Det med at tale med dem virker fantastisk i min have, når jeg skal trække ukrudt op, et venligt "giv slip", gør ofte at tidslen eller mælkebøtten lader sig trække op med rod."

Ida har udarbejdet et lille kompendie som alle der deltager får udleveret. Et starter kit i urter lige ved hånden. Ida´s kærlige og rolige sjæl er med til at holde styr på alt det praktiske omkring kurset.